Снимка БулфотоМайката на убитата на 7 януари в Стара Загора от

...
Снимка БулфотоМайката на убитата на 7 януари в Стара Загора от
Коментари Харесай

Майката на убитата 25-годишна студентка в Стара Загора загуби бебето си на път за тялото ѝ

Снимка Булфото

Майката на убитата на 7 януари в Стара Загора от брачна половинка си 25-годишна Юлияна Симеонова едва не почина при тежък случай на Автомагистрала Тракия до момента в който пътувала с цел да вземе трупа ѝ от „ Съдебна медицина “, написа вести.бг.

``
реклама

Катастрофата, при която тежко е потърпевша 41-годишната Иринка Йорданова е станала оня ден, на км 274 към 19,45 часа, където лекият автомобил БМВ, с който е пътувала дамата излязъл от пътя и се самозапалил. При хоспитализиране в ямболската МБАЛ „ Свети Пантелеймон “ станало ясно, че пациентката е бременна в шестия месецът, плодът се оказал непоправимо повреден.

Състоянието на дамата е сериозно, има счупени шийни прешлени, чакаме експерти неврохирурзи от Стара Загора за консултация, коментира  доктор Гърдева, зам- шеф по лечебната част. Заедно с бременната в болничното заведение са били признати за обзор 21-годишния лидер на изгорялото БМВ и 18-годишният ѝ наследник, които обаче се оказали с по-леки пострадвания.

Йорданова се разделила преди повече от година със брачна половинка си Ереджеб, който живее в село Долно ново село, община Братя Даскалови, написа в. Монитор. Мъжът е пастрок на убитата от 65-годишния Митко Симеонов Юлияна, само че няма родствена връзка с нея и затова не може да  стане приемен родител на 8-месечната ѝ дъщеричка, която остана сираче след нещастието в старозагорския квартал „ Железник “. Мъничката Християна е настанена под полицейска протекция в обществено заведение, експертите на дирекцията за обществено подкрепяне в Града на липите търсят разновидности за устройването ѝ.

По първична информация Ирина показала подготвеност да се грижи за нея, само че след тежката злополука край Ямбол обществените почнали диалози със сина и дъщерята  от първия брак  на арестувания за убийството Митко Симеонов. Дали тези диалози ще се развият удобно от АСП не могат да разясняват. Братът на Юлияна, 18-годишният Гюндоан е зрелостник в ПГ по селско стопанство – Мъглиж, а сестра ѝ Силвира била на работа в чужбина, описаха осведомени с многолюдната фамилия.

Кметският наместник на Долно ново село Видко Нешев е подготвен да извърши погребението на младата жена, само че няма право да вземе тялото ѝ от моргата. Междувременно стана ясно, че от прокуратурата са поискали непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за Симеонов, делото ще се гледа в старозагорския областен съд на 10 януари.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР